Skip to main content

Orca

orca neopren

Triatlonos neoprén ruházat

orca neoprén triatlonos ruha

A korábbi triatlonbajnok, Scott Unsworth által 1992-ben alapított Orca termékeit a rugalmasság szem előtt tartásával tervezték. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a triatlonban, fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy prémium, teljesítménynövelő termékeket hozzanak létre mindenki számára, a kezdőtől a profi sportolókig. Az Orca olyan termékcsaládot hozott létre, amely megfelel az egyéni igényeknek, úszási stílusuknak és költségvetés. Azáltal, hogy több kulcsfontosságú területre összpontosítanak, végső céljuk az, hogy a versenyzőknek jó legyen

neopren ruhák
neopren triatlon

Tudjuk, hogy nem minden úszó egyforma, ezért kínálatunkban minden úszásstílusnak és pénztárcának megfelelő búvárruhákat kínálunk, hogy minden sportoló egyéni igényeit ki lehessen elégíteni. Az Orca továbbra is, mint mindig, a triatlonosok, a triatlonosok számára.

verseny ruházat
orca verseny ruházat
Akár hosszúra, akár rövidre megy, vagy csak edzésre, az Orca rendelkezik a szükséges Triathlon ruházattal. Tehát nem számít a távolságod, akár profi, akár hétvégi harcos, az Orca Triathlon termékcsaládjában megtalálod a megfelelő felszerelést.
úszó ruházat
orca fürdőruha
Az Orca önbizalmat ad abban, hogy ezt az úszóteret úgy tervezték, hogy ameddig csak lehet, kényelmes és megtámasztó illeszkedésekkel, ahol a legnagyobb szükség van rá.
orca kiegészítők
orca kiegészítő
Bármire is van szüksége, az Orca rendelkezik a hozzájuk illő tartozékokkal, amikor a következő triatlon versenyen vagy edzésen a rajtvonalhoz áll.