LOOK kerékpár

Kerékpárok

Országúti, Pálya, e-bike, Triatlon, Pedálok

1948-ban Jean Beyl mérnök és feltaláló, aki egy gumigyártó cég tulajdonosa volt, merev síkötése miatt síelés közben eltörte a lábát. A felépülése után az ebből nyert tapasztalatai révén 1950-ben Beyl megalkotta a Look Nevada dual- pivot síkötő rendszert. A következő évben megalapította a Look vállalkozást, amelyet az amerikai Look magazinról nevezett el. A cég kötéseinek kialakítására az 1962-es Look Nevada II- vel az egy forgáspontú síkötés lett a fő irányvonal a következő 40 évben. A Look-ot Bernard Tapie francia üzletember vásárolta meg 1983-ban, aki a következő évben létrehozta a La Vie Claire professzionális kerékpáros csapatot. A Look PP65 volt az első klipsz nélküli pedál. A La Vie Claire csapatával Bernard Hinault megnyerte az 1985-ös Tour de France-t - PP65 pedálokkal, ezzel elősegítve a klipsz nélküli pedálrendszerek elfogadását, amely ma egyeduralkodóvá vált. Az 1986-os Touron Greg LeMond a "Bernard Hinault" Signature Model Look prototípusával harcolt a versenygyőzelemért. A Look pedáltervei, azóta is ihletforrást jelentenek a rivális gyártók számára.

Look az 1980-as évek végén kezdett karbon kerékpárvázat gyártani. 2016 júniusában az Activa Capital befektetési vállalat, Dominique Bergin és Thierry Fournier személyében többségi részvényese lett a vállalatnak.

LOOK logo

Irány a Webshop

Ha sikerült kiválasztani, akkor már csak meg kell rendelni!
LOOK
A típus és a méret kiválasztásában kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre. Ha szeretnéd megnézni a pontos specifikációt, a váz méreteket, itt megteheted. Letölthető az online katalógus, ami minden információt tartalmaz. Segítségért hívd szaküzleteinket, jó böngészést!

LOOK PDF Katalógus

bacmini  Copyright © 2021 - BikeArt Center Kft. -  Minden jog fenntartva!